Esküvői catering ajánlatunk

 

Az alkalomhoz tökéletesen illő ajánlatot készítünk el számotokra, melyhez kellő elhivatottsággal állunk hozzá, hiszen tudjuk, mennyire fontos ez a nap Nektek. Irányító munkatársunk a helyszínen saját maga gondoskodik a vendéglátás gördülékenységéről, felügyeli a munkafolyamatokat és koordinálja a felszolgáló személyzetet.

A továbbiakban bemutatunk néhány tételt az ajánlatunkból, ezekből látni fogjátok a kínálat és az árak egy részét, illetve a cateringhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokból is néhányat.
 

Ami fontos, hogy ezek a szolgáltatások és árak csak tájékoztató jellegűek, nem konkrét ajánlatok. Személyre szabott ajánlatért kérem keressetek minket elérhetőségeink egyikén, és 48 órán belül konkrét catering ajánlatot küldünk. 

 

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Tálcáról kínált welcome drink

 Welcome drink

Vendégérkezéskor tálcáról kínáljuk, általában pezsgő és üdítő. Ára 120,- Ft körül kezdődik.

 

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Friss ropogós pogácsák

Falatkák érkezéskor

A welcome drink mellé kínálunk néhány sós falatot, ez lehet fine dining falatka választék, vagy pár szem pogácsa. Ez utóbbi ára kb. 220-250,- Ft/fő.

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Esküvői vacsora Fine Dine Catering módra

Vacsora

Az esküvői vacsora kínálata, ára sok mindentől függ. Nálunk egy átlagos menü (tyúkhús leves, 3-4 féle főétel és köret, savanyúság, 2-3 fajta desszert) 5-8 ezer Ft között mozog, vendéglétszámtól és alapanyagtól függően. Igény esetén kóstolásra is van lehetőség, ez 2 fő részére ingyenes.

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Italválaszték minőségi italokkal – bor, sör, üdítő, ásványvíz, kávé

Italok

Italkínálatunk általában 10 órás lagzira érvényes, korlátlan fogyasztással. Van benne 3 féle minőségi palackozott bor, sör, üdítő, ásványvíz, extra jó Segafredo kávé, cappuccino. Az italsor ára (amit leginkább a borok minősége határoz meg) normális borkínálattal már 1.800-2.200,- Ft/fő áron elérhető.

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Fehér Chiavari székek a Selyemgombolyító udvarán

Bútorok

Ha az esküvői vacsora helyszínén nincsenek asztalok, székek, akkor azt mi szoktuk biztosítani. 8-12 fős kerekasztalokkal dolgozunk általában, de van aki a hosszú, tábla asztalos ültetést kéri. Nem gond, asztal és szék van bőven! Székből amerikai típusú, úgynevezett Chiavari székeket is tudunk biztosítani, fehér, bézs és mahagóni színekben.

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Fehér – királykék kombináció

Textilek

Többféle alapszínnel rendelkezünk abroszokból és asztalszoknyákból (büféasztalokhoz, ültetéshez, székselyemből), illetve közel 60 féle színből tudtok választani kiegészítőket, pl. átvetőket, futókat, székmasnit… Minden esetben mutatunk mintadarabot a kért textilekből, nem árulunk zsákbamacskát!!!

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Kiegészítő limonádé bár az italsorhoz

Egyéb szolgáltatások

Számos kiegészítő szolgáltatás elképzelhető az esküvői vendéglátáshoz, legyen az egy egyszerű pohárköszöntő, vagy akár egy kifinomult whisky kóstoló szivarsarokkal, szinte mindenre van megoldásunk.  

 

Kedves Olvasónk! Gratulálunk, ha eddig eljutottál az olvasásban, máris sok hasznos információ van a birtokodban cégünk esküvői catering ajánlatáról. De tudjuk, hogy minden esküvő egyedi, ami személyre szabott ajánlatot is igényel!  

Ezért ha van

  • kérdésed (pl: hozható-e pogácsa, torta, ital, stb)
  • kérésed, extra igény (pl: vegetáriánus, laktóz, glutén, tejfehérje mentes ételek)
  • vagy egyéb más információra van szükséged, kérem keress minket elérhetőségeinken, vagy az alábbi űrlapot töltsd ki, mi igyekszünk legjobb tudásunk szerint segíteni Neked a Nagy Nap tökéletes megszervezéséhez.