Kedves esküvőszervező kolléga!

 

Örülök, hogy adsz egy esélyt cégünknek, hogy bebizonyítsuk, az esküvői vacsora megszervezésben is profik vagyunk.

 • Ha hallottál már olyat, hogy a vendégek összesúgtak az ételek kevésbé esztétikus tálalása vagy kellemetlen ízvilága miatt…
 • Ha találkoztál már olyan pincérrel, aki a vendégekkel való törődés helyett a telefonját nyomkodta vagy épp saját magát szolgálta ki az italpultból…
 • Ha volt már „szerencséd” olyan szervezőhöz, aki nem figyelt oda a részletekre, ezért más színekkel, textilekkel, eszközökkel dolgozott, mint amire szükség lett volna…

… akkor érdemes tovább olvasnod, mert szeretném megmutatni Neked, hogy a cateringet lehet odafigyelve, szakszerűen és segítőkész hozzáállással is végezni!

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Esküvői vacsora – Flashback Stúdió

 

 

Szerintünk a ceremónia után a fontossági sorrendben az esküvői menü áll (legalább is holtversenyben a zenével) :-). A vendégek mintegy fél napig azokat az ételeket fogyasztják, amelyeket a vendéglátós cég személyzete felszolgál, így kulcsfontosságú, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő ételeket és elégedett legyen a felszolgálással is!

Állítom, hogy akár egy kisebb 30-50 fős lagzi esetén sem lehet olyan módon főzni, hogy a meghívott rokonok és barátok ízlésének megfeleljen. Egy 4 fős kóstoló után is máshogy értékeljük az ételeket, mert egész egyszerűen nem vagyunk egyformák…

Ezért van a cateringben nagy szerepe annak, hogy változatos és kiváló minőségű legyen az esküvői ételsor, hogy minden vendég elégedetten távozhasson. Az általunk összeállított menük igyekeznek ezt a változatosságot nyújtani az Ifjú Pár és vendégei számára. A házias, ugyanakkor modern gasztronómia mellett a mai kor igényeinek megfelelő tálalóeszközök teszik feledhetetlenné az ünnepi ételeket. 

Büszke vagyok rá, hogy a szolgáltatásaink biztos alapokon nyugszanak. Az összeszokott, rutinos csapatom jól tudja, hogy mit jelent esküvőre főzni, egy esküvői vacsorát tálalni, és felszolgálni a vendégek legnagyobb megelégedettségére. Ennek köszönhető az is, hogy 2014-ben a 6 legjobb közé kerültünk a Hungarian Wedding Award-on az Együttműködés díja vendéglátó kategóriájában, csak és kizárólag szakmai szavazatok alapján! Fontos elismerés ez részünkre, de talán ennél is többre tartjuk elégedett Párjaink visszajelzéseit:

“Kedves Károly,

Köszönjük szépen még egyszer a szombati napot, miattatok lehetett ilyen gondtalan számunkra az este. Külön öröm volt látni, milyen szép rendben hagytátok a helyszínt, így vasárnapra alig akadt tennivalónk. Mindenki nagyon dicsérte az ételt és a finom borokat is, minden szuperül sikerült!

Üdv, Lívia és Péter”

 

Ahhoz, hogy Te is hasonló sorokat kapj ügyfeleidtől, illetve hogy számukra a legjobb vendéglátót ajánlhasd, javaslom mindig szaladj végig az alábbi check listán: (tudom, mindenkinek van saját, remélem sok hasonlóságot találsz a két lista között!!!)

 • Van-e megfelelő referenciája, tapasztalata a szóban forgó cateringnek?
 • Milyen minősítésű konyhával rendelkezik az adott cateringes cég?
 • Szerződéskötés előtt van-e lehetőség kóstolásra?
 • Az ajánlat világosan és érthetően tartalmaz-e minden költséget?
 • Megfelelő választékkal bír-e az ételsor Ügyfeled részére, egyedi ételsorokat kapnak-e az igényeikre szabva, vagy csak sablon menükből választhatnak?
 • Milyen extrák járnak az esküvői ajánlathoz?
 • Ár/érték arányban megfelel-e az ajánlat Ügyfeled számára? 

 

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

Libamáj kockákkal mozaikolt csirkemell bacon köntösben, madársalátával, ribizli zselével

 

 

Miért érdemes a Fine Dine Cateringre bízni az esküvői vendéglátást?

 • konyhánk házias, ugyanakkor modern ízvilágát a magyar és külföldi vendégek egyaránt dicsérik esküvőről-esküvőre
 • 14 éves szakmai tapasztalat, több száz sikeres lakodalom, több mint 10.000 elégedett vendég jelzi munkánk magas minőségét és azt, hogy mi valóban tudjuk: hogyan kell a vendéget „vendégül” látni!
 • nem sablonokkal dolgozunk, minden ajánlatot Ügyfeled igényeire szabottan készítünk el
 • az ajánlatunk letisztult és világos, nincsenek rejtett költségek, amelyek később hizlalják a végszámlát
 • rugalmasak vagyunk, legyen szó haszonkulcsról, anonimitásról, vagy az Ügyfeled által behozott ételekről-italokról
 • ár-érték arányban kitűnő szolgáltatást nyújtunk 
 • levesszük a válladról a vendéglátással kapcsolatos terhet, így több időd marad az Ügyfeledre
 • sok helyszínt ismerünk, tudunk önállóan dolgozni, nem kell a kezünket fognod egész rendezvényen

Itt tudsz tőlünk ajánlatot kérni: Ajánlatkérés