Kedves Ifjú Pár!

 

Oláh Károly vagyok, a Fine Dine Catering Kft. cégvezetője. 14 éves korom óta foglalkozom vendéglátással, majd később ennek egy speciális részével, a party service tevékenységgel. Érettségit vendéglátóipari szakközép iskolában tettem. A főiskolát Szolnokon, a Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolán, vendéglátó szakon, rendezvényszervezés szakirányon végeztem. Ezután több budapesti party service cégnél is dolgoztam, végigjártam azt a bizonyos szamárlétrát: raktári és konyhai munkától elkezdve vezető beosztásig több száz rendezvényt és esküvőt szerveztem és bonyolítottam le sikeresen.

Fine Dine Catering

Jelenlegi cégem létszáma ugyan kicsi, de nagy tapasztalatot tud felvonultatni. Üzleti filozófiám, hogy hosszú távra tervezek! Nem egy-két rendezvényen akarok meggazdagodni, hanem olyan márkát építek a catering piacon, ami a megbízhatóságot és a minőséget tükrözi.
Komoly alvállalkozói csapat áll mögöttem. Ez a háttér biztonságot ad – nem csak nekem, hanem ügyfeleimnek is. A Fine Dine Catering konyhai és eszközbázisa egyaránt megfelel a mai trendeknek és a szakmai követelményeknek. Azért, hogy az esküvőtök

  • exkluzív,
  • sikeres,
  • precízen szervezett,
  • a vendégeitek számára szerethető, bonyodalommentes és a lehető legemlékezetesebb esemény legyen!

Tudjuk, hogy az esküvőtök egyedi és megismételhetetlen, ezért kifejezetten a minőségi és jól átgondolt catering szolgáltatásra specializálódtunk!

Fine Dine Catering - esküvői vacsora, catering, party service

A Fine Dine Catering csapata